Buitenkant Top 3

Werkplek onderzoeken

Heeft u aanhoudende klachten die vermoedelijk door u werk in stand worden gehouden. Dan is gericht advies voor het optimaliseren van de werksituatie wellicht wat voor u!

Een werkplekonderzoek kan op iedere werkplek worden verricht, van productieomgeving tot kantoor. Elke cliënt ontvangt een gericht advies voor het optimaliseren van de werksituatie bestaande uit: de werkplek, werkhouding en werkgedrag. Tijdens het werkplekonderzoek laten wij de medewerker direct ervaren en voelen welke effecten deze veranderingen kunnen hebben.

Het werkplekonderzoek is voor werknemers met aanhoudende of recidiverende fysieke klachten op het werk. De fysieke klachten zijn soms het gevolg van zwaar werk, repeterende handelingen en/of langdurig één houding aannemen. Maar kunnen ook ontstaan door verkeerd lichaamsgebruik of onjuiste inrichting van de werkplek. Ook kunnen de klachten komen door overbelasting na ziekte, stress of blessures.

Onze behandelaars

Contact

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de werkplekonderzoeken?

Neem gerust contact op.
U kunt uiteraard vrijblijvend binnenlopen bij ons in de praktijk, telefonisch contact opnemen of ons via de mail bereiken. Wilgo Boers zal dan proberen om al u vragen te beantwoorden en u hopelijk verder te kunnen helpen.