Top 85

Over ons

Top Therapieën is een jong en vooruitstrevend team die kwaliteit & persoonlijke aandacht belangrijk vindt! Dit willen wij bieden binnen een betrokken en ontspannen sfeer.

Top Therapieën in Nieuw-Amsterdam & Veenoord

Inmiddels is onze praktijk al meer dan 10 jaar niet meer weg te denken uit Nieuw-Amsterdam/ Veenoord. Met een prachtig pand op een TOP-locatie in hartje Nieuw-Amsterdam heet het team bestaande uit zeven fysiotherapeuten, een administratief medewerkster en een interieur verzorgster u van harte welkom bij ons in de praktijk.

Samen streven we naar het beste resultaat voor de cliënt. En wij hebben als doel de klachten die optreden in de dagelijkse activiteiten (werk & sport) zo spoedig mogelijk te voorkomen en te verhelpen. We werken in onze praktijk niet met een wachtlijst en proberen u binnen drie werkdagen in te plannen voor een afspraak.

BIG & CKR geregistreerd

Al onze medewerkers zijn ingeschreven in het BIG-register (beroepen in de individuele gezondheidszorg) en in het CKR (centraal kwaliteitsregister) van onze beroepsgroep. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat in onze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.

Iedere fysiotherapeut bij Top Therapieën heeft zijn eigen specialisme. Mocht u gedurende een behandeltraject gebruik willen maken van een andere specialisatie of dat wij dit adviseren aan u dan kan dat ten alle tijde. Dit om u zoveel mogelijk een behandeling op maat te kunnen geven.