DSC 0209

CRAFTA/Kaak fysiotherapie

Dit specialisme is gericht op het behandelen van klachten in de nek-, hals- en kaakregio. Daarnaast heeft de CRAFTA-therapeut specifieke kennis van schedelstoornissen.

Andre Pat van TOP-Therapie├źn heeft de gespecialiseerde CRAFTA opleiding afgerond en hij is daarmee gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van hoofd, nek gezichtspijnen en/of de gevolgen hiervan.

Werkwijze van de CRAFTA Therapeut

Tijdens een uitgebreide intake worden de klachten in kaart gebracht. Hierbij wordt de oorzaak van de klachten achterhaald en een behandelmethode gekozen en met u besproken. Soms is er samenwerking nodig van andere specialisten zoals een tandarts, KNO-arts en of orthodontist.

Wanneer kiest u voor CRAFTA therapie?

  • langdurige hoofdpijnklachten
  • kaakpijn, kauwstoornissen en dergelijke klachten
  • tandenknarsen en klemmen met de mond
  • aangezichtspijn, evenwichtsstoornissen en duizeligheidsklachten

Onze behandelaars

Contact

Het kan zijn dat een huisarts of specialist u heeft door verwezen naar een CRAFTA-fysiotherapeut voor kaak en/of hoofdklachten, echter kan u tegenwoordig ook zonder verwijzing direct bij onze fysiotherapeuten een afspraak maken.

Neem gerust contact op.
U kunt uiteraard vrijblijvend binnenlopen bij ons in de praktijk, telefonisch contact opnemen of ons via de mail bereiken. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak voor u in