Buitenkant Top 3

Anatomy Trains

Therapie vorm waarbij er niet alleen gekeken wordt naar de klacht maar ook naar de omliggende ketens in het lichaam. Een totale aanpak om tot een optimaal herstel te komen.

Anatomy Trains is een behandelwijze die verder gaat dan alleen het behandelen van bepaalde klachten. Er wordt gekeken naar verschillende patronen in het lichaam. Door middel van bindweefsel zijn veel verschillende structuren met elkaar verbonden en kunnen daardoor invloed op mekaar uitoefenen.

Zo ontstaan er dus verschillende ketens in het lichaam, en waar de klacht ontstaat is dus een klein onderdeel van deze gehele keten. Behandel je alleen deze klachten en niet de rest van de keten dan is de kans vrij groot dat de klachten telkens kunnen terugkeren of niet verbeteren.

Indicaties voor Anatomy Trains therapie

Anatomy Trains therapie kan een erg effectieve methode zijn bij onder andere de volgende klachten:

  • chronische pijnklachten
  • terugkerende nek/schouderklachten
  • benauwdheid of het gevoel van een geblokkeerde ademhaling
  • terugkerende (sport-) blessures
  • voetpijn (peesplaat-achillespeesklachten).

Contact

Het kan zijn dat een huisarts of specialist u specifiek door heeft verwezen naar een fysiotherapeut, echter kan u tegenwoordig ook zonder verwijzing direct bij een fysiotherapeut van Top Therapie├źn een afspraak maken. Wilt u gebruik maken van Anatomy Trains therapie dan bent u bij Wilgo Boers aan het juiste adres.

Neem gerust contact op.
U kunt uiteraard vrijblijvend binnenlopen bij ons in de praktijk, telefonisch contact opnemen of ons via de mail bereiken. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak voor u in.

Onze behandelaar