Sportfysiotherapie bij TOP Therapieen

Onze TOP-per Danique is momenteel druk bezig met het afronden van haar master Sportfysiotherapie, maar staat nu al te popelen om alle sporters in de wijde omgeving te helpen om nóg fitter terug keren in zijn of haar sport!

Sportfysiotherapie is niet alleen voor topsporters, maar JUIST ook voor de amateursporter om weer fit in zijn of haar geliefde sport terug te keren. De therapie is vanaf dag 1 afgestemd op JOU en de sport(en) wie je beoefend. Zodat alle elementen en vaardigheden welke nodig zijn in jou sport vanaf het eerste moment meegenomen worden in de revalidatie.

Wanneer het kan wordt er zo snel mogelijk de keuze gemaakt om ook op het veld verder te revalideren. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met de doelen, positie en niveau van de sporter zodat je altijd op de juiste manier wordt uitgedaagd. Op dit moment revalideren we wekelijks met onze voetballers op de voetbalvelden van SV Twedo.

Wanneer kun je gebruik maken van Sportfysiotherapie?

· Beginnen met sporten maar niet weten hoe?

· Geblesseerd geraakt tijdens het sporten

· Belemmerd worden tijdens het sporten

· Acute spierletsels, enkelverzwikkingen of rugklachten tijdens of na het sporten

· Pre operatieve trajecten bijvoorbeeld bij een voorste kruisband operatie

· Revalidatie na operatie zoals bijvoorbeeld voorste kruisband reconstructie, schouderoperaties, meniscusoperaties, heupoperaties en enkeloperaties

Daarnaast is een doel in de revalidatie altijd om herhaling in de toekomst te voorkomen!

Voor meer informatie mag je altijd bellen op 0591-555390 of mailen naar info@toptherapieen.nl