Contracten Zorgverzekeraars

Let goed op dat u voor 2022 de juiste zorgverzekering heeft! Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars ook voor 2022 weer een contract! Lees hieronder voor verdere informatie.

We hebben als TOP-Therapieen met de meeste zorgverzekeraars voor 2022 weer een contract afgesloten. Helaas zijn er steeds meer eisen die aan ons gesteld worden, die niets met de kwaliteit van ons werken te maken hebben, maar waar we wel op afgerekend worden aan het eind van het jaar. Een paar van de zorgverzekeraars hebben dusdanige eisen, dat we volgend jaar geen contract met hen afsluiten. 

In ons geval betreft dit:

- VRZ (RZ / ENO / Zorg & Zekerheid)

- Caresq (IPTIQ)

Met een paar andere zorgverzekeraars hebben we voor 2022 nog een doorlopend contract, maar wellicht dat we voor de jaren erna kiezen om hiermee te stoppen. Hier wordt u uiteraard van op de hoogte gehouden. 

In onze praktijk kunnen wij u voorzien van de nodige informatie. Ook online kunt u kijken naar de mogelijkheden van alle zorgverzekeraars t.a.v. vergoeding voor fysiotherapie en andere zorg. Let vooral goed op de aanvullende verzekering. Het grootste gedeelte van de fysiotherapie wordt vanuit deze aanvullende verzekering vergoed. 

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag!